Laponia, Nordkapp -Norvegia – video

Din Laponia am traversat cu emotie in Norvegia. De la primul canion pana la peisajul de gol alpin, putin plictisitor si cu iz de peisaj martian, am ranjit continuu. Din Alta pana la Nordkapp drumul este o nebunie. Drum virajat pe marginea fiordului, printe tuneluri care traverseaza munti sau trec pe sub apa si cu vant din fata cat cuprinde – briza coadei de ocean nu e neaparat simpatica.

Am ranjit constant pana cand ne-am apropiat de Capul Nord si am cam intrat in ceata. Asadar, de vazut nu prea am vazut oceanul si nici de midnight sun nu am avut parte, asa cum planuise Marian. Dar am baut o cafea, ne-am minunat de oamenii care au urcat pana acolo cu biciclete, am facut cate o poza cetoasa la monumentul lui Pamant si am luat-o inapoi catre Olderfjjord in cautare de camping.

Adina

Obsedata de toate soiurile de zambete. Si de oameni. Sunt (inca) un copil care calatoreste prin lume si prin vietile altora; iubesc plimbarile si vorbesc mult. Povestesc despre motoare, biciclete, trekking si escalada prin munti, experiente si patanii de pe drumurile batute, iubirea pentru mari si oceane, poate despre concerte, dar sigur despre drumuri - indiferent de mijlocul de transport ales.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.