Alta – Insulele Lofoten, Norvegia – video

Din Alta pana in Insulele Lofoten am avut ocazia sa vedem zapada, sa campam pe marginea drumului, langa fjord, sa ne intalnim cu ploaia si cu soarele. Dar peisajele care ne-au intampinat au fost mult mai decat orice asteptare.

Daca atunci cand am plecat de acasa aveam in cap doar ca midnight sun-ul de la Nordkapp are sa fie splendid, la jumatatea plimbarii noastre mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt chiar asa. Norvegia nu este doar despre Nordkapp, e de mii de ori mai mult. Iti da ocazia sa te simti ca in varf de munte si totusi sa iti oglindesti fata in apele reci ale marii. Iar Insulele Lofoten sunt o poveste cu verde si stanca si apa si ochi cascati in toate directiile.

Ce-i drept, in ziua in care am ajuns in Insulele Lofoten, ne-a plouat de ne-a ciuciulit.

Adina

Obsedata de toate soiurile de zambete. Si de oameni. Sunt (inca) un copil care calatoreste prin lume si prin vietile altora; iubesc plimbarile si vorbesc mult. Povestesc despre motoare, biciclete, trekking si escalada prin munti, experiente si patanii de pe drumurile batute, iubirea pentru mari si oceane, poate despre concerte, dar sigur despre drumuri - indiferent de mijlocul de transport ales.

You may also like...

3 Responses

  1. ina says:

    câtă ploaie băi băiatule…

  2. Adina says:

    Haha! Noi am tot behait a ploaie, dar voi credeti ca ne alintam. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.