Insulele Lofoten – video

Cand spui ca mergi in Norvegia toata lumea iti spune ca e musai sa ajungi in Insulele Lofoten. Dar nimeni nu iti spune de ce.

“Numa’ du-te, ai sa vezi tu acolo!”

Si am vazut. De la Bjerkvikreni pana la Å esti iar intr-o alta lume. De parca nu ne simteam oricum pe alta planeta. Vegetatia incepe sa fie mai vie, printre stanci inverzite si fjorduri albastre nu stii le ce sa te uiti prima data. E asa un peisaj, care iti da o stare de liniste si plamani plini. Nici nu stii de unde mai rasare o cascada mai mica sau mai mare, ce se ascunde dupa curba din fata sau daca urmatorul satuc poate sa fie si mai frumos.

In prima noapte am pus tot echipamentul la uscat si in a doua noapte am campat pe marginea unei plaje, intre creste de munti. O minunatie de loc! O zi intreaga ne-am plimbat la intamplare, pe soselele care ne ieseau in cale; cand la stanga, cand la dreapta.

“Oare pe aici am fost? Hai sa vedem unde duce drumul asta.”

In final am ajuns in varful peninsulei, in localitatea Å, de unde am luat primul bac catre Bodo.

Adina

Obsedata de toate soiurile de zambete. Si de oameni. Sunt (inca) un copil care calatoreste prin lume si prin vietile altora; iubesc plimbarile si vorbesc mult. Povestesc despre motoare, biciclete, trekking si escalada prin munti, experiente si patanii de pe drumurile batute, iubirea pentru mari si oceane, poate despre concerte, dar sigur despre drumuri - indiferent de mijlocul de transport ales.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.