Road 17 – Norvegia – video

Dupa plimbarica cu bacul din Insulele Lofoten spre Bodo, urmatoarea oprire, de odihna; avea sa fie in Trondheim. Noroc de prieteni ca de nu cel mai probabil am fi mers pe un drum expres, care am auzit ca e foarte aglomerat si nu dintre cele mai spectaculoase. Asadar la recomandarea prietenilor din Trondheim, am luat-o frumusel pe coasta, pe Road 17. Adica 630 de kilometri de mers pe coasta oceanului, si 6 bacuri de sarit peste ape.

Zona asta de drum a fost, cred, cea mai frumoasa pentru mine. Marian este in continuare mai fascinat de Insulele Lofoten, dar eu votez Road 17. Musai, musai de facut – mai ales daca vizitezi Norvegia cu motorul!

Poate mi-a placut mai mult pentru ca e mai aproape de apa, iar eu sunt fascinata de grupurile astea de molecule de hidrogen si oxigen care se tin de mana; poate din cauza ca ne-am plimbat cu tot cu motor in barca de sase ori; poate din cauza ca iar eram in alta lume; poate din cauza ca am vazut multi, multi ghetari; poate din cauza ca toate campingurile in care am stat ne-au oferit starea aia de bine, de “mi-nu-nat!”.

Adina

Obsedata de toate soiurile de zambete. Si de oameni. Sunt (inca) un copil care calatoreste prin lume si prin vietile altora; iubesc plimbarile si vorbesc mult. Povestesc despre motoare, biciclete, trekking si escalada prin munti, experiente si patanii de pe drumurile batute, iubirea pentru mari si oceane, poate despre concerte, dar sigur despre drumuri - indiferent de mijlocul de transport ales.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.